Betalen en verzenden original CBD

OriginalCBD biedt verschillende online betaalmethodes aan via de payment provider “pay.nl”.online payment services, is een internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcard acquirers.

Ideal

iDEAL is een zeer makkelijke en veilige manier om je bestelling mee te betalen. Plaats simpelweg je bestelling en je zal worden doorgestuurd naar onze provider’s betaalpagina. De betaling is direct te maken en zal direct op onze rekening worden bijgeschreven. (iDEAL is alleen beschikbaar binnen Nederland).

iDEAL is voor Nederland het meest toegepaste en gebruikte online betaalmiddel voor consumenten om online te betalen via hun eigen bank. Snel, veilig en eenvoudig!

Bankoverboeking

U kiest bij het Afrekenen voor Bank Overmaking. Nadat u de bestelling bevestigd heeft, ontvangt u een e-mail van ons. In deze e-mail staan alle gegevens vermeld die u nodig heeft om de bankovermaking te doen. Vermeld u alstublieft zoals gemeld in de e-mail de benodigde gegevens om dit juist te laten verlopen. Let op: Vaak wordt de betaling direct doorgevoerd, maar een overschrijving kan tot wel 5 dagen duren, afhankelijk van waarvandaan je de overschrijving doet. We beginnen met het verwerken van je order zodra je betaling binnen is.

Bancontact (BelgiË)

Bankcontact zorgt voor een makkelijke, veilige en betrouwbare manier van betalen via je eigen bank. Plaats simpelweg je bestelling en je zal worden doorgestuurd naar de betaalpagina van je bank. Bankcontact maakt gebruik van dezelfde veiligheidsprotocollen als een bankoverschrijving. Je hoeft geen software te installeren – als je een online bankrekening hebt, kun je deze simpele en makkelijke betaalmethode gebruiken.

Bestellingen verwerkt en verstuurd door Postnl

Bezorging door Postnl
Alle bestellingen op werkdagen voor 16:00 worden in de regel de volgende dag bezorgd. Bij pakket bezorgingen is het mogelijk om een track-and-trace nummer op te vragen en uw bestelling te kunnen volgen